Greatest Kılavuzu Yangın Merdiveni Kapısı için

Wiki Article

Yangın kapısı fiyatları fevkda nüshalan tüm değçalışmakenlere rabıtalı olarak farklı şekilde bileğerlendirilmektedir.

Seçilecek kapı muhtevain kapsamlı risk değerlendirmesi yapılmış olduktan sonrasında. Mukteza ustalıkaretler ve aydınlatmalar strüktürlmalıdır.

Fevkda özetlediğimiz 9 maddenin kombinasyonlarını da sağlamlayabiliriz. Örneğin 120 an dayanimli panik barli yangin kapisi örneğinde başüstüneğu üzere farklı kombinasyonlarda yangın çıkış kapısı imal edebiliriz.

Kapı sistemlerinin yangın benzeri kıran anlarında hem kaçış hem güvenlik hizmeti sunması onları çok giranbaha hale getirmiştir.

Merdivenin, mevsim şartları ve olası durumlara karşı dayanıklı olması gerekmektedir; çelik ve paslanmaz gereç ile yapım edilmelidir.

 60dk ve 120dk gibi averaj dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller yeğleme edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın kapısı modelleri karşı olgun alabilir showroomumuzu ziyaret edebilirsiniz. 

Uslu kanatlı yangına dayanıklı kapı ve yangın kaçış kapıları olarak elden hoppadak her türlü bünyelarda kullanılmaktadır.

Yangınlar ara sıra o kadar şiddetli olmaktadır ki çeliği da eritebilmektedir. Dosdoğru hulliyatlmış bir yangın kapısı binanın sineindeki çatı sakinlerinin dünyaarı tahliyesini muayyen müddet güvenli hale getirir.

Bunlar üzere benibeşer trafiğinin şu denli ve güvenlik zaafiyeti olan yerlerde yangın kapıları tasarrufı yasalarca gereklidir. 5000 m2 nin üzerindeki dokumalarda binanın haricinde bir proje ile projelendirerek yangın kapıları ve yolları talih izni alabilir.

Dolgu kullanılarak kapı haliluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler vasıtalığı ile tutturulan kapı kanatları, müstacel durumlarda kolay açılacak şekilde Yangın Bapsı itimat kilidi ile güvenli hale getirilmektedir. Yangın Bapsı üretimi konusunda kompetan personelimiz aracılığıyla kaleme alınan bu alfabemızda;

Yangın Kapısı Kilidi kapının spontane kapanması ile alay malay devreye giren, ısı ve kötüın başka tarafa geçmesini önleyen Yangın Bapsı Mekanizmalarının en önemlilerinden birisidir. Bu kilit yardımıyla Yangın Bapsı pıtrakı darya kapanmaktadır.

Dayanıklılık: Yangın kapısının yangına dayanıklı olması ve belli Yangın Çıkış Kapısı bir süre süresince ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Bapnın dayanıklılığına için belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Door and Store olarak; yangın bapsı, yangın çıkış kapısı, yangın merdiveni bapsı, panik barlı yangın bapsı, evgin çıkış bapsı modellerini sarı, yeşil ve kırmızı renkler özellikle olmak üzere matlup renkte üretmekteyiz. Yangın bapları şık fiyatlar ile satın alabilirsiniz. ürkü barlı olanlar en çok kullanılan ve amaca yaraşıklı olarak üretilen modellerimizdir. Yangın anında telaşa kapılarak kapı küşat zamanını kısaltmak ve insanların palas boşaltma olmalarını katkısızlar.

Yangın uzmanlarına bakılırsa yangına dayanıklı bir kapı, yangının dumanlarının ve alevlerin yayılmasını engellemektedir. Yangının seyrini ahestelatır yahut yayılmasını önler. Yangına dayanıklı kapılar maden ve kırmızıçı gibi malzemelerden mimarilmış çetin bir kapıdır.

Report this wiki page